Permanente vorming Toegepaste Psychologie

Wil je op de hoogte blijven van de meest recente psychologische tendensen? Wil je als psychologisch of (ortho)pedagogisch geschoolde sterker in je schoenen staan binnen jouw professionele werksetting? Dan ben je bij onze opleiding Toegepaste Psychologie aan het goede adres! Onze opleiding biedt jaarlijks een ruim aanbod vormingsactiviteiten aan. Dit met als doel jouw vaardigheden, talenten en kennis verder te doen groeien.

Thomas More organiseert een brede waaier aan vormingsactiviteiten. We maken een onderscheid tussen vormingen van 1 dag, meerdaagse trainingen en postgraduaatopleidingen. De vormingen van 1 dag kunnen lezingen, studiedagen of workshops zijn. In een workshop ga je met een beperkte deelnemersgroep de theorie koppelen aan de praktijk, mogelijk aan de hand van rollenspelen, interactie- en oefenmomenten. In een lezing en studiedag ligt de nadruk voornamelijk op theoretische kennis. De meerdaagse trainingen zijn sterk gericht op het eigen worden van nieuwe vaardigheden, instrumenten of kennis door middel van interactie en oefenmomenten. Deze kunnen 2, 3 of 4 dagen in beslag nemen. Een postgraduaatopleiding vraagt een nog grotere tijdsinvestering en beslaat minstens 1 jaar.

Om je zo veel mogelijk keuze aan te bieden, organiseren we maar liefst 15 vormingen, 5 meerdaagse trainingen en 8 postgraduaatopleidingen. Mogelijk groeit ons aanbod nog aan. Dit verneem je via de digitale weg, onder andere op www.thomasmore.be/tpvorming.

Alvast welkom op een van onze activiteiten!

Steven Joris

Steven Joris is klinisch psycholoog (visumnummer 260924), onderzoeker en hoofdredacteur van De Jonge Psycholoog. Steven is werkzaam binnen het Psychodiagnostisch Centrum (Thomas More Antwerpen) en werkt als psychodiagnosticus op zelfstandige basis. Daarnaast zetelt Steven in de Testcommissie van de Belgische Federatie van Psychologen en is voorzitter van de Divisie Psychodiagnostiek binnen de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch