KCD komt met richtlijn rond tele-diagnostiek

Het Kwaliteitscentrum voor Diagnostiek (KCD) vzw ontwikkelde een richtlijn voor tele-diagnostiek binnen het kader van de Covid-19 crisis. Klik op onderstaande afbeelding voor de volledige richtlijn.

KCD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het Kwaliteitscentrum voor Diagnostiek handelt in partnerschap met het Departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin van de Vlaamse overheid, het Agentschap Jongerenwelzijn en het Agentschap voor de Vlaamse Sociale Bescherming. Ook werken zij samen met verschillende instanties binnen welzijn, zorg, gezondheid en onderwijs en welzijn, met testuitgevers en verschillende wetenschappelijke onderzoeksinstellingen en verenigingen.

Auteur: Steven Joris
Onderzoeker & klinisch psycholoog

Steven Joris

Steven Joris is klinisch psycholoog (visumnummer 260924), onderzoeker en hoofdredacteur van De Jonge Psycholoog. Steven is werkzaam binnen het Psychodiagnostisch Centrum (Thomas More Antwerpen) en werkt als psychodiagnosticus op zelfstandige basis. Daarnaast zetelt Steven in de Testcommissie van de Belgische Federatie van Psychologen en is voorzitter van de Divisie Psychodiagnostiek binnen de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch