Redactie

Steven Joris

Steven Joris is klinisch psycholoog (visumnummer 260924) en psychodiagnosticus. Steven is werkzaam als onderzoeker binnen het Psychodiagnostisch Centrum (Thomas More Antwerpen) en is tevens werkzaam als psychodiagnosticus op zelfstandige basis. Steven is hoofdredacteur van De Jonge Psycholoog. Daarnaast zetelt hij in de Testcommissie van de Belgische Federatie van Psychologen en is voorzitter van de Divisie Psychodiagnostiek van de Vlaamse Vereniging van Klinisch Psychologen. Ten slotte is hij corresponding member van de Board of Assessment (EFPA).


Elias Bosteels

Elias Bosteels is klinisch psycholoog (visumnummer 292051) en neuropsycholoog i.o. Elias is werkzaam als psycholoog binnen het CLB GO! Antwerpen.


Jeroen Knaeps

Dr. Jeroen Knaeps is klinisch psycholoog (visumnummer 264680) en oplossingsgericht therapeut i.o. Jeroen is werkzaam als docent aan de Thomas More hogeschool Antwerpen binnen de opleiding Toegepaste Psychologie. Daarnaast werkt Jeroen als psycholoog op zelfstandige basis.


Tom Vanderschoot

Tom Vanderschoot is klinisch psycholoog (visumnummer 263003) en gedragstherapeut i.o. Tom is werkzaam als psycholoog binnen Psychologenpraktijk Antwerpen (Antwerpen) en Cura Multidisciplinair Centrum (Brasschaat).

nl_NLDutch