Laden Evenementen

Bezorg ons je artikel

Heb je een artikel of opiniestuk geschreven dat je graag gepubliceerd zou zien? Stuur het ons door. Heb je interesse om redactielid te worden? Neem contact met ons op!

Contacteer ons
 

Volg ons

 
 
 
ICAP

Uitnodiging voor DE conferentie op het gebied van psychologie van 2020!

Building Inner Strength – Mental Health Awareness

Onder deze titel organiseert de International Conference Agency for Psychology (ICAP) een inspirerende, unieke conferentie – Spring Conference 2020 – op zaterdag 20 juni 2020 in Brussel, België. Voor psychologen, psychiaters, traumatologen, artsen, CEO’s, HR-managers, coaches, maatschappelijk werkers en iedereen die anderen ondersteunt en wil leren van en zich laten inspireren door beroemde collega’s.

De keynote speaker is Dr. Guy Winch, Ph.D., (New York), klinisch psycholoog, o.a. bekend van TEDx talks, auteur van o.a. ‘Emotional First Aid’ en ‘The Squeaky Wheel’. Guy Winch weet als geen ander hoe je als ‘ondersteuner’ het beste uit anderen kunt halen en tegelijkertijd de balans in jezelf houdt. Een bijzondere ervaring en een unieke kans hem in Europa te ontmoeten en te luisteren naar zijn inspirerende verhalen en hem ook persoonlijk vragen te kunnen stellen (Q&A). Daarnaast nog drie bijzondere, inspirerende sprekers: Dr. Essam Daod, M.D. (Israël), Prof. dr. Margriet Sitskoorn (Nederland) en Martine Reyners (België).

Op de website www.conferencesforpsychology.com vindt u meer informatie over onze sprekers. De ICAP ondersteunt met elk van haar evenementen een ‘Charity Support’; voor de Spring Conference 2020 is dat Humanity Crew (www.humanitycrew.org). De conferentie vindt plaats in een van de mooiste hotels in Brussel: het Steigenberger Wiltcher’s Hotel. De voertaal is Engels. De kaartverkoop is gestart: via de website www.conferencesforpsychology.com. Voor de snelle beslissers is er een heel aantrekkelijk “Early Bird’-ticket beschikbaar en ook is het mogelijk om met meerdere mensen tegelijk tegen een gereduceerd tarief aan te melden!

Kom naar het evenement van het jaar (20 juni 2020) en ontmoet collega’s en ervaringsdeskundigen uit het veld van de psychologie uit heel Europa.

Gegevens

Datum:
20 juni
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Website:
https://conferencesforpsychology.com/

Locatie

Steigenberger Wiltcher Hotel
Avenue Louise 71
Brussel,1050België
Website:
https://conferencesforpsychology.com/

Organisator

ICAP
Telefoon:
+32 487 44 55 90
E-mail:
info@conferencesforpsychology.com
Website:
https://conferencesforpsychology.com/
 
 
nl_NLDutch
nl_NLDutch